arrow_back

Menjador

restaurant

L’escola disposa d’un servei de menjador amb cuina pròpia. Els cuiners elaboren el menú del dia amb plats amb un bon equilibri nutricional,  una elaboració casolana i una bona qualitat de productes. Els alumnes en poden fer ús cada dia o bé en dies esporàdics. El personal d’aquest servei és format per monitors de menjador i personal docent del centre.

L’objectiu principal que es pretén és vetllar per continuar donant un bon servei tant a l’hora dels àpats, com abans i després d’aquests i educar les actituds personals i els hàbits alimentaris, de comportament i d'higiene envers el menjar dels nens.

Els menús, que estan revisats per una dietista, s’elaboren mensualment depenent dels productes estacionals de cada època de l’any i de les edats dels alumnes: oferim un menú pels nens i nenes de la Llar d’Infants i Educació Infantil i un altre pels nens i nenes de primària. Els alumnes d’ESO poden triar entre aquests dos. S’adequa el menú per aquells alumnes que pateixen alguna al·lèrgia o intolerància. Els dies d’excursió el menú de pic-nic consisteix en entrepans amb pa del dia provinent de la fleca del poble, un suc de fruita, una ampolla d'aigua, un paquet de galetes i una peça de fruita.

Els nens de la Llar d’Infants i Educació Infantil reben diàriament un informe mitjançant l’agenda de menjador.

Les activitats que els nens de P4 a 4t d’ESO realitzen a l’espai del menjador busquen l’ampliació i l’educació del nen en disciplines que normalment no formen part del Currículum Escolar (jocs i tallers tradicionals, escacs, estudi, mitja, batucada, torneig de futbol a secundària i SardaTIC ...) i que permetin desconnectar de les tasques escolars. Els més petits –Llar d’Infants i P3- fan la migdiada.

search