arrow_back

Llar
De 0 a 3 anys

play_circle_filled

La nostra llar esdevé un espai perquè els infants de 0 a 3 anys es desenvolupin en un entorn tranquil, transparent, estimulant, familiar i de confiança. Potenciem l'aprenentatge dels hàbits i rutines per afavorir l'autonomia personal dels infants, donar-los seguretat en el seu creixement i establir relacions càlides i afectuoses.

La Llar és un espai de descoberta i compartir aprenentatges. Un lloc on es viuen experiències úniques i significatives cada dia. Els infants observen, escolten, exploren, manipulen, experimenten, juguen i gaudeixen de l'espai proper.

Els educadors i educadores oferim una atenció acurada, individualitzada i d'estima. Acompanyem als infants i les famílies en el procés de creixement i aprenentatge.

La comunicació és molt fluïda. Tant a les hores d’entrada com a les de sortida és possible parlar amb el tutor o la tutora. També disposem de l’agenda, on famílies i educadors poden comunicar informacions d’interès, progressos o qualsevol incidència. Les entrevistes personals també ens ajuden en l’intercanvi d’informació i col·laboració amb la família. A mitjans i finals de curs es lliura un informe escrit de l’evolució i els progressos de l’infant.

L'escola és oberta de les 8 del matí a les 7 de la tarda.

L'horari lectiu és de 9 a 13 i de 15 a 17.

Autoritzada pel Departament d'Ensenyament en la RESOLUCIÓ ENS/2603/2002, de 3 de setembre,

search